Gastenboek

Hier kun je bevindingen vinden van bezoekers van mijn lessen en workshops, en bezoekers van deze website.
Laat je ook een berichtje achter? Alvast bedankt, TechMies.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je E-mail adres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.83.14 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Simon Simon
Een kinderfeestje bij Techmies is absoluut het leukste feestje dat je kunt bedenken! Ze leren, ze lachen, ze bouwen en ze zijn zo ontzettend blij en trots op zichzelf en op hun werkstuk na afloop, echt een doorslaand succes! Pam Rossel, moeder Simon (8)
Simon Simon
Met grote expertise, aanstekelijk enthousiasme en een duidelijke passie voor de techniek verzorgt Micha de workshops van zijn Techniekfabriek. Mijn zoontje vindt de Techniekfabriek-dag de leukste dag van de week, nee, van zijn hele leven en wil als hij groot is samen met Micha de lessen verzorgen. Micha maakt op zijn eigen unieke manier techniek leuk én leerzaam en heel veel kinderen heel erg blij! Pam Rossel, moeder Simon (8)
klaas klaas
Hallo, hier is Klaas. Ik heb heel erg veel plezier beleefd bij de techmies. ik heb daar allemaal dingen gemaakt zoals zenuwspiraal en voetbaltafel... ik heb het aan al mijn vrienden verteld en ze vonden het heel leuk. Dank je wel meester Mischa. Groet, Klaas
Ria (moeder Jorn) Ria (moeder Jorn)
We zijn heel blij met lessen als die van de Techniekfabriek. Heerlijk dat de kinderen zo leren werken met hout en elektriciteit. Jorn heeft echt genoten. Alles moest wijken voor de Techniekfabriekmiddagen. Hij hoopt dat hij weer een keer mee mag doen. Wat ons betreft zeker.
Jens Jens
Wat een uitvinding ! Wat een plezier! Wat geweldig dat dit er is!
Bregje Bregje
Mijn zoontje had zo'n plezier elke woensdag. Ontzettend bedankt!
Natasja Natasja
Wat is dit toch leuk, heb net mijn kinderen voor de derde resp. tweede keer ingeschreven. Ze hoeven geen seconde na te denken of ze nog een keer willen. Nu maar hopen dat het niet vol zit...
Julia Julia
Mijn zoon van zeven is elke keer enorm enthousiast als hij terug komt van de techniekfabriek. Altijd met mooie technische werkstukken en woorden als 'stroomkring' en 'hefboom'. Micha geeft les op een leerzame en leuke manier, met veel enthousiasme en altijd originele ideeën!
Angelina Angelina
De werkstukken van Micha zijn erg leuk om naar te kijken en voor kids leuk om te maken. Een zeer creatieve bezigheid voor jong en oud.
Wouter Wouter
Heb vorig jaar als leerkracht van groep 7 het Breinsteinpakket gebruikt. Wat zit dat goed in elkaar. De kinderen gingen er helemaal in op. Een simpele manier voor de leerkracht om techniek een plek in het onderwijs te geven.
Ineke Ineke
Mijn dochter heeft inmiddels twee cursussen techniekfabriek erop zitten. Ze keek er elke week weer naar uit om iets nieuws te maken. Leuk om te zien dat niet alleen jongens maar ook veel meiden enthousiast zijn over de techniekfabrieklessen!
iona iona
Mijn kinderen vinden de werkstukken geweldig en spelen er heel vaak mee. Maar ook ik als moeder vindt het prachtig en ik speel net zo hard mee!
Terry Terry uit Amsterdam
Ik vond de techniekfabriek heel leuk. Vooral de tekenfilmmachine. Meester Micha legt het duidelijk uit.

Activiteiten